Філіп Кіркоров не одягає одні і ті ж речі два рази: поп-король знову дражнить народ непристойно дорогими нарядами

Як справжній поп-король, Філіп Кіркоров не одягає одні і ті ж наряди по два рази. Протягом останніх декількох днів артист хвилював народ і дражнив публіку непристойно дорогими речами.

Вночі 12 серпня в самому елітному московському клубі пройшла закрита прем’єра кліпу на пісню «Ролекс» Кіркорова і Давида Манукяна, більш відомого за псевдонімом Дава. Там же Філіп Бедросович стягнув сукню з Ольги Бузової у всіх на очах, включаючи і коханого співачки.

Презентация совместного клипа Киркорова и Даві
Презентація спільного кліпу Кіркорова і Дави

Це було свято справжньої розкоші, гламуру і великих грошей, де не обійшлося без обміну дорогими подарунками, торта, феєрверку з широким розмахом.

Колишній чоловік Примадонни намагався максимально показати свою спроможність — він і хвалився новими кросівками за мільйон рублів, і подарував Давиду ті самі «Ролекси» за 16 млн.

Сам же король екстради просить всіх готувати калькулятори:

«Поки усы практикують математичні здібності, я потурбувався і залишив вам на десерт свої наряди і аксесуари від Louis Vuitton», — сказав Кіркоров.

Він має на увазі колекцію, яка ще не надійшла у вседоступний продаж. З чуток, футболка буде коштувати не менше 250 тисяч рублів, але для Філліпа ця сума аж ніяк не суттєва.

Киркоров всегда предстает в новых образах
Кіркоров завжди постає в нових образах

За заявами артиста, він викуповує прямо з подіуму багато образів знаменитих модних будинків. Герой статті впевнений, що зірки такого рівня зобов’язані кожен раз з’являтися в новому:

«Не в моїх традиціях приходити на заходи в речах, які глядачі вже бачили. Люблю дивувати», — пояснив чоловік.

Цілком ймовірно, саме в цьому і секрет успіху Кіркорова, адже він протягом стількох років регулярно дає людям можливість обговорити його самого, його зовнішній вигляд, його пісні.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.