Ревізор Юлія Панкова поділилася секретом схуднення: мінус 9 кг без зайвих зусиль

Телеведуча і зірка Нового каналу Юлія Панкова розповіла шанувальникам секрет своєї ідеальної фігури. Разом з мамою вони зробили підбірку з найбільш дієвих порад.

Нещодавно з’явилися чутки про те, що Юля чекає дитину. Однак дівчина їх швидко розвіяла, уточнивши, що вона більше не перебуває у відносинах. Чи то через чутки, то чи через розставання, але Юля добряче схудла. Її і без того осина талія витягнулася ще більше. Тепер зірка Нового каналу ділиться секретами перевтілення і з аудиторією.

Дівчина у себе в Інстаграм-блозі пише: “1. Вода. Купила величезний глечик, щоб контролювати кількість випитої води. П’ю 2-3 літри на добу. Найбільшу частину випиваю в першій половині дня, щоб уникнути набряків. 2. Сон. Лягаю спати до 22-23 годин. Важливо, щоб вироблялися необхідні гормони, які відповідають за наш метаболізм. будете лягати пізніше – вага нікуди не дінеться. 3. Рух. Потрібно рухатися протягом дня. Кращий для мене варіант – 10 тисяч кроків в день. 4. Харчування. Виключіть з раціону все смажене, солодке, випічку і картопля. Фрукти їжте до 15:00. Після 15 годин – ніяких вуглеводів. їмо запечену або варену рибу і зелені овочі на пару. 5. После 19:00 не їмо! “.

Як стверджує дівчина, дотримуватися таких правил просто, а результат не змусить довго чекати. Заповітна цифра на вагах з’явиться швидше, якщо ви будете займатися спортом. Однак, за порадою Панкової, це необов’язково.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.