Валентина Легкоступова передбачала свою смерть: «Спробують відібрати честь»

Днями весь світ шоу-бізнесу, включаючи і самих артистів, і шанувальників шокувала новина про смерть виконавиці хіта «Ягода-малина». Здається, Валентина Легкоступова передбачала це.

14 серпня стало відомо, що пішла з життя заслужена артистка Росії. 54-річна зірка померла в реанімації, не приходячи до тями після коми.

Обставини трагедії досить дивні — героїню статті в нетверезому стані знайшла її дочка Анетта. На той момент в квартирі співачки був повний безлад, а на її тілі були видні синці. Пояснити їх походження знаменитість не змогла.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Співачку відвезли в наркологічну клініку, де її стан погіршився — вона впала в кому. Уже в звичайній лікарні медики діагностували набряк мозку через важку черепно-мозкову травму. Незважаючи на видалення великої гематоми, врятувати Валентину не вдалося.

Новоспечений чоловік співачки Юрій Фірсов пояснив, що його зіркова дружина недавно впала у ванній і сильно вдарилася головою. Спочатку все було добре, а як тільки їй стало гірше, вони поїхали до лікаря. У слідства є дві версії — нещасний випадок або домашнє насильство.

Чоловік повністю заперечує агресію, як і концертний адміністратор Легкоступової Олександр Герасимов, який дружив з нею багато років. За його словами, артистка була щаслива з чоловіком.

Валентина с мужем Юрием Фирсовым
Валентина з чоловіком Юрієм Фірсовим

Вчора в одному з видань з’явився раніше не увійшовший фрагмент одного з інтерв’ю Валентини. Її дитинство пройшло в Феодосії, саме туди вона повернулася пару років назад. Там героїня статті знайшла роботу в міському відділі культури. Тепер її слова з цього приводу звучать пророчо:

«Мені нелегко бути чиновником в силу свого характеру. Перфекціоніст — по-перше, а по-друге, для мене честь і гідність мають величезне значення. Чим би я не займалася — буду завжди мати честь… Відібрати її можна тільки разом з моїм життям. Якщо коли-небудь почуєте, що я потрапила в аварію або ще куди-небудь, значить спробували відібрати честь».

Легкоступова на работе в городском отделе культуры Феодосии
Легкоступова на роботі в міському відділі культури Феодосії

На тій посаді Легкоступовій вдалося протриматися недовго — через втручання адміністрації вона написала заяву на звільнення і пішла. Здавалося, у неї нарешті налагодилося життя, проте тепер ми вже знаємо, чим все закінчилося.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.