З закрійниці в зірку: Юлії Висоцькій 45 років. Як знаменитість святкує свій день народження, поки її дитина в реанімації?

Популярна телеведуча, актриса театру і кіно Юлія Висоцька 16 серпня відзначає свій 45-й день народження.

Зараз, дивлячись на Висоцьку, неможливо уявити її в іншому амплуа. Хоча починати свою блискучу кар’єру доводилося з будь-якої роботи, яка принесла б хоч якийсь дохід для проживання.

Дитинство і плани на доросле життя

Будучи маленькою, Юлю дуже приваблювала сцена, тому коли вона закінчила школу, сумнівів не було – потрібно йти в театральний. Здобути вищу освіту тоді ще нікому не відома дівчина вирішила в столиці Білорусії – Мінську. Отримавши диплом, дівчина одразу пішла працювати в театр.

Юлія Висоцька в молодості
Russian TV host and actress, film director Andron Konchalovsky’s wife Yulia Vysotskaya. Russia

Кар’єра Висоцької сьогодні

Станом на 2020 рік на рахунку Юлії Висоцької півтора десятка блискучих робіт. Вона проявила себе як професіонал не тільки акторської майстерності, а й ведення кулінарних шоу. Славу і гроші Висоцька здобула 18 років тому – коли в 2002 році вийшла картина Андрія Кончаловського “Будинок дурнів “, в якій Юлії дісталася роль божевільної дівчини Жанни.

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

Щоб вжитися в цю роль, дівчина впродовж декількох місяців відвідувала психлікарню, де спостерігала за поведінкою пацієнтів. Це допомогло героїні виглядати в кадрі переконливою.

За цю роль її нагородили в “Віват, кіно Росії! “.

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

Наступною блискучою роллю стала закрійниця Галя в проекті того ж Кончаловського під назвою “Глянець “. До слова, Андрій Кончаловський був не тільки продюсером, але і чоловіком актриси.

Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та її чоловік Андрій Кончаловський

Трагедія, яка перевернула життя

Авария Кончаловских
аварія Кончаловських

Здавалося б, блискуча робота, шанувальники, гроші, щаслива сім’я. Але все в один момент перевернула страшна трагедія. У 2013 році сім’я відпочивала у Франції. Вони їхали з відпустки, і Андрій, який був за кермом, не впорався з керуванням. В результаті страшної аварії дочка Юлії та Андрія Маша Кончаловская отримала серйозні травми. Зараз вона сьомий рік перебуває в стані коми.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.