Дорослі сини Лукашенко – Віктор, Коля і Дмитро: де працюють, сім’ї, діти

В останні дні до сім'ї Лукашенка і до його діяльності прикуто дуже багато уваги. Протести в Білорусії і можливість проведення повторних виборів тільки додають інтерес.

Тому ми вирішили розповісти про те, як живе сім’я головного лідера сусідньої країни. Офіційно Олександр Лукашенко перебуває у шлюбі з Галиною Родіоновною. У них є троє синів, один з яких – Микола, – очевидно готується стати наступником батька.

Старший і середній сини – Віктор і Дмитро, мають різницю у віці в п’ять років. Обидва отримали однакову освіту з різницею в п’ять років, і вирушили служити батьківщині в прикордонних військах.

Відзначимо, що Віктор також мітить у владу Білорусі. Він довгий час очолював Національну безпеку Білорусі, а в 2019 році став віце-президентом білоруського Олімпійського комітету. До слова, він схожий з “бацьку” навіть зовні – у нього теж такі ж вуса.

Віктор Лукашенко
Віктор Лукашенко

Віктор ще й хокеїст, хобі – мотоцикли. Також Вітя зразковий сім’янин, у нього красуня-дружина і четверо дітей.

Син Дмитро менш популярний – більше схожий на маму Галину Родіонівну, що не дуже любить привертати до себе увагу, не рветься в політику або владу. У нього також є дружина і три чарівних дочки.

Дмитро Лукашенко (зліва)
Дмитро Лукашенко (зліва)

Молодший Микола поки тільки освоює свою нішу в житті, проте пліткарі вже подейкують – від нього варто очікувати чогось сильного, можливо, саме він прийме повноваження нового “бацьки “.

Коля Лукашенко
Коля Лукашенко

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.