Після смерті стала популярною, як і мріяла все життя. Історія успіху і великого горя співачки Юлії Началової

Співачка Юлія Началова, яка широко прославилася своєю музичною діяльністю на всю Росію, до сих пір, навіть через 1,5 року після смерті, вражає своєю історією.

Началова – справжній феномен вітчизняного шоу-бізнесу. Вона користувалася успіхом перед своєю смертю, однак після смерті фанати ніби зійшли з розуму – обговорюють її, влаштовують фан-зустрічі, масово ходять на могили. Батьки Юлії з болем переживають будь-яка згадка про неї, проте вже відійшли від страшної події 1,5-річної давності.

Юлія Началова приходить у снах своїй подрузі: співає, просить, скаржиться

 "Могила

Олена Кравець – російська співачка і подруга Юлії Началова. Нещодавно вона зробила шокуючу заяву – їй наснилася Началова. Нібито, там покійна артистка розповіла своїй подрузі, що її душить пам’ятник, через гранітну плиту неможливо відчути сонячні промені, а ось фото на пам’ятнику підібрано вдало. Крім того, Олена розповіла, що Юля уві сні їй співала.

Началова і Кравець
Началова і Кравець

Батьки в це не вірять, зараз вони вражені критикою з боку фанатів Началова – нібито поставлений ними пам’ятник не відповідає статусу артистки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.