Подробиці смерті Легкоступової: кому дістанеться спадок і як відреагували близькі

Смерть популярної російської актриси стала справжнім шоком для шанувальників творчості Легкоступової. Таємниця отримання травми ще більше змушує чіплятися за будь-яку інформацію, щоб дізнатися правду.

14 серпня 2020 року стало відомо, що в Москві померла знаменита співачка Валентина Легкоступова. Про це повідомила її дочка в Інстаграм. Як повідомлялося, Валентину напередодні знайшли у неї ж вдома з проломленою головою. Найімовірніше, вона пішла в запій зі своїм новим чоловіком.

Хто отримає спадок Валентини Легкоступової?

Смерть Валентини Легкоступова стала шоком для шанувальників
Смерть Валентини Легкоступової стала шоком для шанувальників

На це питання відповів правознавець Яніс Юкша. Він уточнив, що, оскільки у Легкоступової не було заповіту, то матеріальні блага розділять між собою найближчі родичі.

“Якщо немає заповіту, правонаступництво успадковують ті родичі черги, які вказані в законі. Є спадкоємці першої, другої, третьої і наступних черг. Взагалі черг дев’ять. Якщо немає спадкоємців попередньої черги, призиваються спадкоємці наступної “, – коментує правознавець.

Зараз поліція висуває тільки одну можливу версію отримання травми – впала у ванній. Однак правоохоронці затримали чоловіка Легкоступової, підозрюючи його в рукоприкладстві.

Також додамо, що друг російської співачки Валентини Легкоступової Вадим Манукян заявив, що в кар’єрних невдачах покійної була винна Алла Пугачова.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.