На честь тата: Дочка Скрябіна відкрила власне кафе в день народження музиканта

17 серпня, Кузьмі Скрябіну виповнилося б 52 роки. У день народження знаменитого батька його дочка Марія-Барбара разом з чоловіком відкрила кафе в Києві.

22-річна Марія-Барбара – єдина дочка відомого музиканта Андрія Кузьменка, який загинув в ДТП в лютому 2015 року. Дівчина по-своєму відзначила день народження загиблого тата. Разом зі своїм чоловіком вона відкрила кафе «Lviv croissants» в Києві.

Дочь Скрябина Мария-Барбара с мужем Виктором
Донька Скрябіна Марія-Барбара з чоловіком Віктором

На відкритті закладу побували друзі артиста, серед яких був відомий музикант Дзідзьо. На своїй сторінці в Інстаграм Дзідзьо опублікував фото з новоспеченими власниками кафе. На знімку артист позує разом з донькою і зятем Кузьми і зі своєю дружиною на тлі стіни з написом «Місце щасливих людей». Ця та інші написи на стінах закладу – фрази з пісень Кузьми Скрябіна.

Що відомо про єдину дочку легендарного музиканта

Легендарний український співак Кузьма Скрябін прожив з мамою своєї єдиної доньки Марії-Барбари більше 20 років. Відомо, що дівчина вчиться в медичному університеті. У грудні минуло року Марія-Барбара вийшла заміж за свого однокурсника Віктора. У майбутньому він буде хірургом, а ось дочка легендарного співака – дерматологом-косметологом.

Нагадаємо, що в день народження Кузьми Скрябіна президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив музиканта званням Героя України.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.