Little Big звинуватили в плагіаті. Проти групи подали позов до суду, вимагають 11 млн рублів компенсації

Російський музикант Валь Толетов подав до суду на групу Літл Біг. У позовній заяві йдеться про відкриття провадження за статтею про незаконне використання чужої інтелектуальної власності.

Валь Толетов планує відсудити у колег більше одинадцяти мільйонів рублів. Заявник вважає, що команда Літл Біг незаконно використовує ключові елементи з його ранньої пісні «Раз-раз-раз, це хардбасс» і використовували в своїх треках Pop On The Top і «слем пацани». В якості підтвердження своїх слів надає відеоролики, опубліковані раніше на своєму каналі.

Ілля Прусікін і Соня Таюрська поки ніяк не реагували на звинувачення в плагіаті

Соня Таюрскій і Ілля Прусікін
Соня Таюрскій і Ілля Прусікін

Валь Толетов стверджує – саме йому належить першість популяризації образу гопників і введенню на російський Ютуб танцювальних флешмобів. У цьому він посилається на власний YouTube-сюеет «Тут справжні люди».

Ілля Прусікін
Ілля Прусікін

“У музиці зрізаний бас; читка, флоу, кількість ударів в хвилину – все ідентично нашому “, – вдається до подробиць Толетов. Він також додає, що трек «Раз-раз-раз, це хардбасс» з’явився в 2010 році, а Little Big випустила свої композиції з нібито порушенням авторських прав в 2018-2019 роках.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.