Каменських в леопардовому показала довгі ноги: точно краще Ірини Горової

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, не тільки класно співає, але і чудово танцює.

Тому не дивно, що у неї в Інстаграмі і ТікТок-акаунті кожен день виходять запальні відеоролики. Цього разу Настя порадувала леопардовим костюмом, який змінився на кежуал-наряд. Шанувальники відзначили – фігурка у Насті – що треба. Так ось чому Потап пішов від Ірини Горової.

Дієти та заняття спортом допомогли Насті Каменских отримати шикарну форму, в якій вона зараз

Відзначимо, Настя і Потап не виступають разом вже майже три роки. Коли вони заявили про те, що артисти розходяться, для шанувальників це стало справжнім ударом. А ось самі діячі великої сцени стверджують – це новий крок на шляху розвитку їх як особистостей. З тих пір Потап повністю занурився в продюсування групи МОЗГИ. За ці роки у них вийшло кілька ульотних треків, які в прямому сенсі цієї фрази “грали з кожного праски “. Чого вартий тільки крайній трек “Чика Бомбина “, виконаний разом з солістом “Время и Стекло ” Позитивом. А ось Настя взяла псевдонім і теж почала хайп. Її пісні на іспанському – фішка довгоногої красуні. Гастролі NK приносили їй колосальні доходи поки не почалася епідемія коронавіруса. Зараз концертна діяльність тільки набирає обертів, тому Настя вже засвітилася в нічних клубах Одеси і Києва.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.