Як виглядає онук Боярського? «Схожий на маленького Лео ДіКапріо»

Сім'я Єлизавети Боярської хоч і звикла до камер і зйомок, але особисте життя вони практично не виставляють напоказ.

Тому не дивно, що фотографій синів Єлизавети практично немає в інтернеті. Мало хто знає, але Єлизавета Боярська виховує двох дітей. Вона з чоловіком Максом Матвєєвим в щасливому шлюбі вже більше десяти років. За цей час у них з’явилися два чудових синочка.

Днями Боярська показала старшого сина Андрія

Єлизавета Боярська і зараз впевнена – краще не показувати фотографії дітей публіці, щоб уберегти їх від надмірної уваги з боку засобів масової інформації. Однак вона не змогла встояти, і все ж трохи похвалилася своєю дитиною. Зараз відомо, що їх з Максимом старшому синові нещодавно виповнилося 8 років. В честь цього зоряна мати так зворушливо привітала красеня-сина.

Це перша поява фотографії хлопчика в інтернеті. Шанувальники творчості сім’ї Боярських були в захваті – хлопчик неземної краси. Фанати пишуть в коментарях, що Андрій успадкував від батьків найкращі риси. Однак, були і ті, хто побачив схожість з Леонардо ДіКапріо. «Син ДіКапріо чи що?», «Подумала, маленький Леонардо ДіКапріо» – писали користувачі.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.