Джигурда показав докази невинності Михайла Єфремова: народ сумнівається в хворобі артиста

В останні два з половиною місяці справа актора Михайла Єфремова вважається одною з найгучніших в Росії.

Його звинувачують в тому, що актор в стані сильного алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля. Єфремов, за версією суду, не зміг впоратися з керуванням, і на Садовому кільці виїхав на зустрічну смугу через дві суцільні. У цей момент по своїй смузі рухався бус, за кермом якого був кур’єр. Молодий чоловік загинув на місці.

Зараз суд намагається винести вирок у справі Єфремова, однак чоловік всіляко від цього тікає – то інсульт, то втрата свідомості прямо в залі суду

Джигурда
Джигурда

Деякі колеги по цеху вирішили заступитися за актора. Наприклад, відомий своєю епатажною поведінкою Микита Джигурда не тільки не вірить у вину артиста, але також дотримується версії, що Михайла Олеговича підставили невідомі зловмисники. Джигурда запевняє – в момент зіткнення за кермом знаходився інший чоловік.

У той нещасливий день 8 червня, на думку епатажного Микити Джигурди, Єфремову підсипали снодійне в випивку і посадили в автомобіль, за кермом якого знаходився невідомий. У нього є навіть відеозаписи з камер спостереження, які ще раз підтверджують цю версію. Однак оприлюднити їх шоумен відмовився.

Микита Джигурда вірить в постановочне ДТП, а ось інші знаменитості стверджують – так Єфремов намагається просто піти від відповідальності.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Відзначимо, що вирок акторові повинні були озвучити ще 7-9 серпня, проте через стан його здоров’я зробити це не вийшло.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.