Війна дружин Павлика: хто правий, а хто винен? Катерина Репяхова vs Лора Созаева

З тих пір, як стало відомо про одруження Віктора Павлика на своїй молодій помічниці, з боку його екс-дружини почалося справжнє цькування. Шанувальники заплуталися - хто ж у цій ситуації має рацію, а хто винен?

Проаналізувавши публікації Лори і Катерини, можна сказати, що Созаева після новини про весілля почала справжнє цькування проти нової дружини. Вона звинувачувала Репяхову в цькуванні, хоча сама Катя нічого не висловлювала на адресу Лариси в своєму Інстаграм-блозі.

Катерина Репяхова і Лариса Созаева
Катерина Репяхова і Лариса Созаева

Ще однією проблемою у взаєминах колишньої і нинішньої дружин Павлика стала трагічна подія – смерть Павла Павлика. Лариса Созаева і тут не забула про цькування в сторону нової пасії Віктора.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлик

На своєму Фейсбук-акаунті вона опублікувала скріншоти з публікації Катерини в Інстаграм і зробила скандальний підпис: “Паша тебе ненавидів! “. Десь через день вона видалила пост, і опублікувала новий з текстом: “Пост видалила, все все зрозуміли, спасибі за підтримку “. Віктор Павлик звинувачення колишньої дружини ніяк не коментує. Судячи по історіях Катерини Репяхової, у них з Віктором Павликом все відмінно, і ні на які чутки вони не звертають уваги.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.