Лобода, Бузова, Сєдокова: знамениті жінки, які стали красунями тільки після пластики

Ці знаменитості не хочуть говорити про виконані процедури і пластичні операції. Однак порівнюючи фотографії різних років, зміни помітні неозброєним оком.

Варто відзначити, що всі ці зміни не зіпсували дівчат, а навпаки підкреслили їх переваги.

Анна Сєдакова

Седакова до і після пластики
Седакова до і після пластики

Співачка ще будучи в складі групи «Віа Гра», виглядала зовсім інакше. Седакова зробила ринопластику і збільшила губи. Артистка каже, що пластична хірургія допомагає змінитися не тільки зовні, але і змінити себе зсередини, головне вчасно зупинитися.

Ольга Бузова

Бузова до і після пластики
Бузова до і після пластики

Ще 10 років тому співачка красою не виділялася, а зараз вона підігнала свою зовнішність під сучасний еталон краси. З новим кольором волосся все просто і зрозуміло. Але ж є й інші істотні зміни, які навряд чи могли «вийти» природним шляхом. Так, дівчина змінила форму носа, збільшила губи і регулярно користується уколами краси.

Світлана Лобода

Лобода до і після пластики
Лобода до і після пластики

Ще одна екс-учасниця гурту ВІА Гра завжди мала яскраву зовнішність. Згодом, звичайно, артистка себе удосконалила за допомогою лікарів і косметологів. Сама Світлана активно заперечує факт застосування пластики і заявляє, що робила операцію тільки один раз, коли їй треба було прибрати шрам і горбочок на носі. Однак якщо порівнювати фото раннього періоду, то можна помітити, що Світлана зробила собі не тільки ринопластику і, швидше за все, попрацювала над збільшенням губ.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.