Стали відомі імена наставників дев’ятого сезону шоу «Голос»

Вибирати найталановитіші голоса Росії в цьому сезоні будуть Поліна Гагаріна, Сергій Шнуров, Баста і Валерій Сюткін.

Продюсери шоу остаточно затвердили такий колектив журі. Очікується, що сезон стартує на федеральному Першому каналі вже в середині жовтня цього року. Незважаючи на карантинні обмеження, творці проекту вирішили поступово виводити зйомки з періоду “застою “. Вони запевняють – під час процесу зйомки шоу будуть дотримуватися всіх карантинних заходів, щоб убезпечити глядачів в залі і учасників від поширення інфекції.

Як зазначається на офіційному Інтернет-ресурсі Першого каналу, в Останкіно вже підійшов до кінця етап попереднього кастингу. Наступний етап – сліпі прослуховування. Зараз відомо, що в новому сезоні крісла наставників займуть Поліна Гагаріна, Сергій Шнуров, репер Василь Вакуленко, більше відомий як Баста, і Валерій Сюткін. Варто зазначити, що кожен з них вже виступав в якості члена зіркового журі, проте в такому складі артисти збираються вперше.

У новому сезоні Баста зайняв крісло Костянтина Меладзе

 "В

Як пишуть шанувальники проекту в соціальних мережах, цей сезон очікується найбільш насиченим на події, цікавим і складним одночасно. Все ускладнює карантин, який зупинив діяльність знімальних майданчиків.

Також відзначимо, що 12 серпня стали відомі імена наставників третього сезону вокального проекту «Голос 60+» – Лев Лещенко, Олена Ваєнга, Тамара Гвердцителі і Гарік Сукачов.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.