Лоліта знаходиться в передінфарктному стані: позначилося хвилювання через головну роль у виставі

Нещодавно Мілявська отримала головну роль в постановці «Одруження» за п'єсою Миколи Гоголя. Хвилювання виявилося надмірним, адже зараз через це Лоліта знаходиться в передінфарктному стані.

Театр «Модерн» одним з перших в російській столиці відкрив новий театральний сезон. Для залучення глядачів художній керівник запросив до складу акторської трупи зірок, однією з яких виявилася співачка.

Незабаром екс-солістка кабаре-дуету «Академія» перевтілиться в Агафію Тихонівну. Незважаючи на те що героїня статті славиться відсутністю комплексів і сміливістю, майбутня робота лякає її до такої міри, що вона навіть боїться втратити свідомість прямо на сцені:

«У мене передінфарктний стан, ноги підкошуються, добре хоч, що в сумочці є ліки», — зітхає Мілявська.

Лолита будет играть в театре «Модерн»
Лоліта буде грати в театрі «Модерн»

Артистка дуже критично ставиться до своїх акторських здібностей:

«Відчуваю себе останньою нікчемою, не володіючою професією, тому що актриса я погана. Але у мене є великий плюс — в мені багато учнівського».

І Агафія Тихонівна, і сама Лоліта — наречені, так що в її ролі є навіть щось біографічне. Після гучного розлучення зі своїм п’ятим чоловіком Дмитром Івановим співачка готується йти під вінець в шостий раз.

Лолита Милявская и Дмитрий Иванов
Лоліта Мілявська та Дмитро Іванов

Варто відзначити, що незважаючи на популярність, Мілявська не вимагала в театрі особливого ставлення до себе. Це стосується як окремої гримерки, так і розміру гонорару.

Вона прекрасно розуміє, що в такі кризові часи запрошення в спектаклі естрадних зірок ніщо інше, як комерційний хід, хоча не виключено, що вся справа в її невпевненості.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.