Це правда круто! Пономарьов переспівав легендарну Вовчицю

Популярні українські виконавці Олег Винник та Олександр Пономарьов випустили спільне відео. У ньому співаки виконали пісні один одного. У такий оригінальний спосіб чоловіки привітали українок із Міжнародним жіночим днем.

Свій спільний проект співаки найменували «СО2». За словами співаків, це не назва хімічної реакції, а звичайна абревіатура, яка походить від слова «cover» та перших літер імен Олександр та Олег.
“З Олегом ми дружимо дуже давно, тому саме з ним я й вирішив записати першу колаборацію в рамках мого проекту. Думаю, всіх здивує нове звучання вже всім відомих пісень. Такий несподіваний і спільний подарунок ми приготували для всіх жінок!”.
Саме останній і став ініціатором створення відео. Це – перша робота в межах проекту #ponomarevlivestudio. У кліпі Олег та Олександр переспівують хіти один одного. Особливість роботи полягає в тому, що усе записано наживо з одного дубля. Відеоробота – чорно-біла. Так, пояснюють автори, глядач не буде відволікатися на сторонні речі та картинку, а сконцентрує свою увагу на новому звучанні вже відомих пісень.
Як зазначив Олег Винник, попри те, що такий досвід йому видався незвичним, все ж результатом він залишився задоволений.
“Я дуже насолодився таким звучанням своєї пісні, абсолютно для мене незвичним. Це правда круто, дуже круто!”- розповів про свої враження співак.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Від Віа Гри до мами двох дітей. Як змінювався стиль Світлани Лободи.

Нагадаємо, що Бред Пітт і Анджеліна Джолі знову зійдуться.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.