“Танці з зірками ” повертаються на телебачення: коли чекати прем’єру?

Улюблене танцювальне шоу, яке приковує до екранів телевізорів сотні тисяч людей, повертається в ефір.

Уже в кінці серпня шанувальники знаменитостей зможуть насолодитися їхніми новими образами, колабораціями, експериментами, будуть разом з ними радіти і засмучуватися, переживати їх перемоги і падіння. Прем’єра відбудеться 30 серпня о 21:00 на телеканалі “1 + 1 “.

Прес-служба телеканалу 1 + 1 офіційно підтвердила вихід проекту в ефір

Танці з зірками
Танці з зірками

Кінець літа разом з телеканалом 1 + 1 обіцяють цікавим. Зокрема, телеглядачів чекають нові і улюблені зіркові учасники, а вболівати за кумирів можна буде за допомогою смс-голосування.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, четвертий сезон оновленого проекту здивує глядачів не тільки яскравим зоряним складом учасників, але і видовищними постановками, бальними і сучасними танцями.

Відзначимо, що незмінними журі проекту залишаються прима-балерина Катерина Кухар, радянський і український танцюрист і хореограф, лауреат трьох міжнародних конкурсів, народний артист України Григорій Чапкіс та український танцюрист, а також суддя телевізійних проектів «Танцюють всі!», «Україна має талант» , «Танці з зірками» та «Модель XL». Член журі «Ліга Сміху» Влад Яма.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.