Мама Олега Ляшко пообіцяла переписати будинок на кота, якщо політик програє на виборах

Олег Ляшко, який збирається йти на вибори до Верховної Ради по 208 округу померлого депутата, щосили вірить в свою перемогу.

Він вирішив не здаватися, адже Верховна Рада без Олега Ляшка – не Верховна рада. Останнім часом він активно транслює своє життя в Інстаграм, Фейсбук і навіть Тік-Ток. І приваблює аудиторію як тільки може – позує в обнімку з коровами, показує “справжні ляшкові яйця”, розкриває всесвітні “змови ” і таємниці. А ще – як зазвичай, висловлює свою радикальну позицію, називаючи всіх навколо “скотиняками”.

Якщо Олег Валерійович програє на виборах, то від нього відмовиться мати

Така інформація напередодні з’явилася від самого Ляшка в Фейсбуці.

Мама каже: програєш #208округ – перепишу хату на кота. При всій любові до котиків, обійдуться вони і без хати, будуть жити у нас

Opublikowany przez Олег Ляшко Wtorek, 18 sierpnia 2020

На своїй сторінці в жартівливій формі чоловік розповів, що його мати заявила – якщо син програє в 208 окрузі на виборах, жінка перепише будинок на кота. Поки невідомо, чи жартує, чи каже правду, але Олег Валерійович ще більше мотивований здобути перемогу. Тим більше, судячи з рейтингів, у нього є всі шанси.

Відзначимо, що в своєму Фейсбук Ляшко зараз показує як спілкується з жителями, їздить по притулках для бездомних тварин і виховує дитину. А як ви думаєте, чи увійде Олег Ляшко в дев’яте скликання Верховної Ради України?

Схожі статті

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.