Лєра Кудрявцева описала сімейний побут з молодим чоловіком без прикрас: «Виповзаю зі спальні зла, як собака»

Відома телеведуча Лєра Кудрявцева описала сімейний побут з молодим чоловіком Ігорем Макаровим без прикрас. Виявляється, досить часто зірка вранці виповзає зі спальні не в найкращому настрої.

Як розповіла героїня статті, насправді життя в шлюбі дуже далеке від ідеальної картинки з глянцевого журналу.

Останнім часом Лєра любить ділитися з публікою особистими новинами і роздумами про вічне. Вона не приховала від підписників операцію з видалення імпланта, який лопнув у грудях, поскаржилася на набрані на карантині кілограми, а тепер максимально чесно описала свій ранок.

Лера Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

49-річна Кудрявцева і хотіла б бути ідеальною дружиною для 32-річного чоловіка Ігоря Макарова — світитися бадьорістю спросоння і пурхати по квартирі як метелик. Однак на ділі до неї краще не підходити з самого ранку:

«Виповзаю невиспана зі спальні, зла як собака, бреду похмуро на кухню, прораховуючи в розумі, що всім готувати. Якщо потривожити мене в перші 15 хвилин, можу і вбити», — написала ведуча «Секрету на мільйон».

Именно так выглядит идеальная семейная пара на снимках с глянца
Саме так виглядає ідеальна сімейна пара на знімках з глянцю

В кінці публікації Лєра поцікавилася у підписників, чи схоже їхнє сімейне життя на картинку. Однією з перших відповіла зіркова колега героїні статті Анфіса Чехова, пожартувавши, що її ранок дійсно виглядає так само, як і на фотографіях з глянцю, тільки без чоловіка.

Кудрявцева с Макаровым и их дочкой Машей
Кудрявцева з Макаровим та їхньою донькою Машею

Нагадаємо, Кудрявцева з Макаровим узаконили стосунки 7 років тому. Їй тоді було 42, а йому 25. Для багатьох така різниця в віці здається занадто великою, але вона не завадила парі бути щасливою. Закохані досі разом і ростять спільну доньку Машу, яка народилася в серпні 2018-го.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.