Мати загиблого в ДТП з Єфремовим Сергія Захарова не знає, як помер її син

Від літньої жінки приховують обставини аварії на Садовому кільці в Москві, де машина актора Михайла Єфремова виїхала на зустрічну смугу і врізалася лоб в лоб в рухомий назустріч автомобіль.

Зараз сім’я загиблого відмовилася від допомоги з боку обвинуваченого і його правозахисників. Вони стверджують, що готові йти до останнього, аби справжній винуватець не уникнув покарання і не відкупився.

На судових засіданнях по справі Єфремова з боку звинувачення присутні дружина загиблого Сергія Маргарита, її брат і син Валерій

Єфремов не визнає провину в ДТП
Єфремов не визнає провину в ДТП

Стареньку маму вирішили не присвячувати в подробиці цих розглядів, так як у неї хворе серце і нестабільне самопочуття. На тлі переживань літній мамі загиблого Сергія Захарова може стати погано. Крім того, мама навіть не знає як загинув її син.

Сусідка Захарових Людмила Ареф’єва розповіла, що ніхто з жителів села не повірив в критичний стан Єфремова на попередньому судовому засіданні. Друзі та близькі загиблого впевнені – це все постанова для того, щоб уникнути покарання суду.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.