Екс-дружина Віктора Павліка розповіла, як переживає втрату сина: «Коли дитина хворіла — плакала. Коли син був забраний — заспокоїлася»

7 серпня стало відомо про смерть 21-річного Павла Павліка. Екс-дружина Віктора Павліка важко переживає втрату сина. Серце матері розбите, але крізь біль і примирення вона намагається навчитися жити по-новому — без рідної дитини.

Лариса Созаєва досить відкрито ділиться зі своїми підписниками особистими переживаннями. Ще зовсім недавно вона розповідала про лікування Паші, а вже зараз пише про те, як вчиться жити без нього. Першою про горе в сім’ї повідомила мама покійного, яку тут же обсипали словами підтримки та побажаннями Царства небесного хлопцеві.

Лариса с Пашей
Лариса з Пашею

Жінка опублікувала новий пост в соцмережах, процитувавши слова з Біблії та передавши таким чином все, що вона зараз відчуває. Також Созаєва зазначила, що за останні дні до неї в друзі попросилися тисячі людей:

«Сотні коментарів, співчуттів… Ваші переживання за мене такі цінні. Коли ви втішали мене, я хотіла обійняти кожного і утерти ваші сльози. Коли дитина хворіла — плакала і стогнала. Коли син був забраний — заспокоїлася. Я знаю, що він у Царстві небесному і турбуватися більше нема про що. Життя триває і я вчуся жити без моєї рідної людини», — написала Лариса.

Павел Павлик
Павло Павлік

Крім того, вона попросила жінок, яким зараз так само нелегко через тяжку втрату, надмірно не скорбіти, адже через це можна придбати хвороби і тільки нашкодити собі.

Свою публікацію колишня дружина Павліка доповнила фотографією на іподромі, зробленою на заході сонця.

Лариса Созаева
Лариса Созаєва

Нагадаємо, 2 роки тому Павлу діагностували саркому хребців. Виснажливе лікування не допомогло — 20 червня він повідомив про погіршення стану, а вже 7 серпня, перебуваючи в хоспісі, молодий чоловік пішов з життя.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.