«Звичайний слюсар з Маріуполя». Хлопчина підріс і став всенародним улюбленцем

Мало хто знає, але цей популярний телеведучий на початку своєї кар'єри не мав зв'язків і грошей, і починав все сам. Історія Андрія Беднякова - приклад для наслідування і навіть захоплення.

Андрій Бедняков народився в 1987 році в Маріуполі – в індустріальному місті в Донецькій області, Україна. Його сім’я не виділялася особливими фінансовими благами, батьки – прості робітники. Мама працювала медсестрою, а тато – рядовий працівник металургійної промисловості.

Андрій Бедняков заробив перші гроші відразу після школи: продавав касети

Андрій Бедняков на проекті Орел і Решка
Андрій Бедняков на проекті Орел і Решка

Сьогодні Бедняков з посмішкою згадує той час, коли після школи від цікавості пішов перепродавати касети – вважав це ніяк не підробітком, а справжньою “золотою жилою ” для себе.

Потім тато Андрія прилаштував сина на завод, в надії що той отримає гроші і досвід на посаді електрослюсаря. Однак Бедняков розумів – це не його справа, якій він готовий віддати все своє життя. Розцінював роботу на заводі як підробіток паралельно з навчанням в університеті. Також в студентські роки Бедняков знаходив час, щоб виступати в місцевій команді КВН. Талант і енергія були у Андрія в достатку, тому незабаром в рідному Маріуполі йому стало тісно – вирішив підкорювати столицю.

Чарівний ведучий Андрій Бедняков
Чарівний ведучий Андрій Бедняков

Справжню популярність Андрію принесла участь в популярному телешоу «Орел і Решка». Бідняків прокинувся знаменитим, адже передача була затребувана не тільки на батьківщині телеведучого, а й далеко за її межами. Під час роботи телеведучим Андрій зустрів свою майбутню дружину Анастасію, з якою уклав шлюб шість років тому.

Андрій Бедняков і його сім'я
Андрій Бедняков і його сім’я

Зараз вони вдвох виховують п’ятирічну Ксенію.

Андрій Бедняков і його сім'я
Андрій Бедняков і його сім’я

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.