Віра Брежнєва відверто розповіла про роман з Зеленським: могла б бути першою леді

Українська співачка, актриса і колишня учасниця групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва розповіла про роман із Зеленським. Цілком можливо, вона могла б бути першою леді України замість Олени.

Цю тему виконавиця підняла після того, як в одному з відомих турецьких видань в новині про зараження першої леді України коронавірусом розмістили фото з фільму «Вісім кращих побачень».

У минулому шоумен, комік і актор, а в нинішньому президент країни Володимир Олександрович разом з Вірою грали пару на екрані. В результаті безглуздої помилки їх одружили і в житті, так що на якийсь момент зірка зайняла місце Олени Зеленської.

Владимир и Елена Зеленские
Володимир і Олена Зеленські

Виконавиця досить спокійно відреагувала на цей казус:

«Коли мені прислали новину, це було дуже мило. Там фотографія з нашого фільму, який був давно. Тут можна тільки посміхнутися, серйозно це не сприймаю», — зазначила Брежнєва.

Сам Володимир публічно ніяк не прокоментував зміни у своєму особистому житті. Втім, це цілком зрозуміло, адже у політика такого високого рівня, напевно, є і більш важливі справи.

Кадр из фильма «Восемь лучших свиданий»
Кадр з фільму «Вісім кращих побачень»

Варто сказати, що співачка вже 5 років перебуває в офіційному шлюбі з музичним продюсером і композитором Костянтином Меладзе. Подружжя звела робота, а чутки про їхній роман ходили ще задовго до весілля, проте відносини так ретельно приховувалися, що повірити в це було важко.

Вера Брежнева и Константин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Зараз же в мережі регулярно з’являється інформація про розлучення зіркової пари — нібито Меладзе зраджує Вірі з нинішньою солісткою «ВІА Гри» Ерікою Герцег. Брежнєва тільки сміється над домислами і запевняє, що в їхній родині панує справжня любов, довіра і взаєморозуміння.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.