Наташа Корольова виганяє Тарзана з дому після того, як застала його з двома незнайомками

Подружнє життя співачки і танцюриста кипить — Наташа Корольова виганяє Тарзана з дому. Сергій Глушко встигає все і навіть більше, а кільце на пальці йому не заважає. Звичайно ж, його витівки не могли залишитися непоміченими.

Пара разом вже 17 років і весь цей час в їхній родині панувала любов і взаєморозуміння. Не останню роль в цьому зіграло почуття гумору зіркового подружжя.

Нещодавно власник ідеальної фігури на думку багатьох жінок вирішив розіграти своїх фанатів і написав в соцмережах, що днями повернувся додому з вечірки не один:

«Добре вчора погуляли… Сьогодні прокинувся в компанії двох симпатичних дівчат — блондинки і брюнетки».

Цей підпис супроводжував диванний знімок Сергія, на якому він позує з тими самими подружками — величезними зміями.

Корольова вирішила підтримати жарт обранця і написала іскрометний коментар:

«Зрадник! Додому не повертайся, не прощу!», — відчитала співачка чоловіка.

З цього випливає один висновок — Наташа, судячи з усього, абсолютно впевнена у своєму чоловікові і навіть уявити собі не може подібного. Втім, не дарма ж вони разом вже майже 20 років.

Свадьба Тарзана и Наташи Королевой
Весілля Тарзана і Наташі Корольової

Підписники Тарзана відреагували на витівку кумира неоднозначно. Хтось поцікавився у танцюриста, чи не боїться він повзучих, хтось припустив, що вони іграшкові, а хтось навіть примудрився порівняти зі змією Корольову:

  • «Це просто кошмар, як ви їх не боїтеся?»;
  • «Дружини-змії мало?»;
  • «Наташі дуже йде жовтий колір»;
  • «Вам не страшно з такими подругами лежати?».

Можна бути впевненим, що за довгі роки публічності артистів уже не зачіпають такі коментарі і вони можуть лише посміятися над ними за компанію з користувачами мережі.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.