Куди пропала Діана Гурцкая, і як виглядає співачка зараз

На початку 2000-х років чарівна брюнетка в сонцезахисних окулярах зуміла зачарувати світ своїм чудовим голосом.

Діана Гурцкая – російська і грузинська естрадна співачка, пік популярності якої припав на початок 2000-х років. Відсутність зору не завадило дівчині зробити музичну кар’єру і завоювати серця мільйонів шанувальників. Діана Гурцкая стрімко увірвалася в світ шоу-бізнесу і, на жаль, так само швидко його покинула, через 10 років. Незважаючи на це, співачку пам’ятають і зараз. Чим займається, і як виглядає Діана Гурцкая зараз?

Вроджена сліпота не завадила дівчині домогтися успіху

Дитячі фотографії Гурцкой
Дитячі фотографії Гурцкой

Діана Гурцкая народилася в грузинській багатодітній родині. Ще з народження їй поставили діагноз – вроджена сліпота. На думку лікарів, у Гурцкой не було жодного шансу, щоб бачити. Батьки дівчини вирішили віддати її в спеціалізовану школу-інтернат для незрячих дітей. У 8 років Діана почала займатися з педагогом по вокалу, а через пару місяців захотіла навчитися грати на фортепіано.

У шоу-бізнес дівчині допоміг пробитися Ігор Ніколаєв, який помітив співачку на одному з музичних конкурсів. Миколаїв написав для співачки кілька хітів і допоміг в просуванні. У 2002 році вийшов альбом Гурцкой «Ти знаєш, мама», який зробив співачку по-справжньому популярною. Згодом Діана відійшла від шоу-бізнесу і почала займатися громадською і політичною діяльністю. Гурцкая стала членом комісії у справах інвалідів при президенті Росії.

Діана Гурцкая
Діана Гурцкая

У 2017-2018 роках артистка повернулася на телебачення в ролі ведучої відомої телепередачі, а на початку 2020 року Гурцкая спробувала повернутися в шоу-бізнес, записавши новий альбом. Однак цього разу він не справив бажаного враження на публіку.

Особисте життя, і як зараз живе Гурцкая

Незважаючи на свою особливість, Діана все користувалася популярністю у чоловіків. У 2005 році дівчина вийшла заміж за адвоката Петра Кучеренко і народила сина Костю. До слова, пара счаслива разом вже більше 15 років. Відомо, що вони зараз планують другу дитину.

Гурцкая з чоловіком і сином
Гурцкая з чоловіком і сином

Діана Гурцкая протягом довгих років веде активну благодійну роботу, допомагаючи дітям з обмеженими можливостями. Діана є главою фонду «За покликом серця», який спрямований на надання допомоги незрячим дітям.

Зовсім недавно співачка вперше показала, як виглядає без звичних окулярів, опублікувавши фотографії.

Одна з останніх фотосесій Гурцкой
Одна з останніх фотосесій Гурцкой

 

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.