«Дом-2» пограбували на 30 мільйонів рублів: винесли комп’ютери, техніку, апаратуру і все, що було. Тепер проект банкрут

Команду реаліті-шоу «Дом-2» пограбували на загальну суму в 30 мільйонів рублів. Про це представники реаліті-шоу самі повідомили журналістам.

Інцидент стався на Сейшельських островах, де знаходиться ще одна площадка проекту. Зловмисники нібито напали на яхту, в якій велися зйомки.

«Яхта стояла на техобслуговуванні, і чомусь на ній не виявилося в той момент охорони», – заявив один з учасників проекту.

Проект Дом-2 пограбували
Проект Дом-2 пограбували

Він також розповів, що невідомі «професійно і зі знанням справи» розкрили стелі і винесли дорогі камери, кожна з яких коштує по 700 тисяч рублів.

«Плюс вкрали всю техніку та комп’ютери з апаратною», – додав другий учасник.

Нагадаємо, що в липні публіці стали відомі зарплати учасників і ведучих реаліті-шоу «Дом-2». Перша ведуча проекту Ксенія Собчак, яка вела телебудівництво вісім років, отримувала щомісяця 100 тисяч доларів. Нинішні ведучі – Ольга Бузова і Ксенія Бородіна – заробляють не більше 30 тисяч доларів, а менш відомий Влад Кадоні – 140 тисяч рублів.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.