Злата Огнєвіч ледь не загинула на відпочинку: всі подробиці про стан співачки

Українська співачка Злата Огнєвіч ледь не загинула на морському відпочинку. Одного разу, насолоджуючись морем, зірка зрозуміла, що може просто не доплисти до берега.

Про те, що трапилося, героїня статті розповіла в ефірі телешоу «Зірковий шлях» на каналі «Україна». Купаючись, вона почала захлинатися водою, оскільки були великі хвилі. В результаті Злата вдарилася головою об камінь, а якийсь хлопчик років 10-13 помітив, що з нею щось не так і буквально за волосся витягнув її на берег.

Тоді через шок від події майбутня знаменитість навіть не встигла подякувати своєму юному рятівнику, а ще через десяток років вона знову опинилася на волосок від смерті.

Злата на отдыхе
Злата на відпочинку

Того разу виконавиця пішла з друзями в гірський похід. На зворотному шляху вони вирішили спуститися по скелі, щоб скоротити шлях. Огнєвіч оступилася і опинилася прямо над обривом. Їй дуже пощастило, що вона була не одна:

«Було так страшно! Коли небезпека близько, відразу починаєш цінувати все, що тебе оточує. Після порятунку і повітря інше, і сонце яскравіше світить…», — поділилася переживаннями Злата.

Злата Огневич
Злата Огнєвіч

Варто сказати, що співачка любить екстремальні види спорту і розваги, вона мріє стрибнути з парашутом, а в Таїланді одного разу спала під балдахіном, тому що зовні була маса отруйних комах.

Однак за контрактом екстрим їй заборонений. Втім, героїня статті згодна з такими умовами, адже може бути і таке, що в розпал гастролей вона вирішить піти на ковзанку і ногу зламає, чого краще не допускати.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.