Ведуча Ольга Фреймут захворіла коронавірусом, вона скасувала всі заходи і плани

Сама ведуча офіційно це не підтвердила, але на зв'язок не виходить, про її стан поки нічого не відомо.

Підтвердженням цьому факту є те, що Ольга несподівано скасувала участь у ряді проектів на найближчі тижні, хоча точно відомо – вона цього не планувала.

Сьогодні Фреймут повинна була вести церемонію нагородження “ТОП-50 успішних жінок Львівщини “, але вранці передзвонив її помічник і сказав, що Ольга не зможе приїхати – без пояснення причин. Організаторам довелося терміново шукати їй заміну. Скасовано також участь у святкуванні Дня Незалежності України.

Що буде з участю в “Танцях з зірками ” – неясно, на репетиціях Ольга також не виникає.

Ні сама Ольга, ні її чоловік на телефонні дзвінки не відповідають. Припущення одне – у ведучої коронавірус, вона як раз здавала тест перед тим, як відвести дочку в школу, про що ми недавно писали.

Залишається тільки чекати і сподіватися, що хвороба мине Ольгу або не нанесет їй шкоди.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.