Онкохворий Борис Корчевніков почав втрачати слух після операції з видалення пухлини: ведучий вчиться читати по губах

Зірка серіалу «Кадетство» і ведучий телешоу «Доля людини» Борис Корчевніков почав втрачати слух. Фахівці пов'язують глухоту зі зробленою у 2015-му операцією з видалення пухлини головного мозку.

Заради цього герою статті довелося перенести трепанацію черепа, в результаті чого він не міг кілька тижнів ходити і в цілому довго відновлювався. Тоді Корчевніков заспокоював шанувальників, що його здоров’я пішло на поправку.

Тепер же через 5 років після цього у телеведучого почалися проблеми зі слухом. Про це стало відомо після зйомок майбутнього випуску «Доля людини». Знімальна команда попросила гостей поставитися з розумінням:

«Оскільки Борис погано чує, можуть виникнути технічні труднощі. Можливо, щось доведеться перезаписати. Намагайтеся говорити чітко, щоб ведучий міг зрозуміти вас по губах», — розповіло журналістам анонімне джерело.

Борис Корчевников в эфире телешоу «Судьба человека»
Борис Корчевніков в ефірі телешоу «Доля людини»

Більш того, під час роботи над новим сезоном програми навіть прості глядачі помітили, як нелегко доводиться зірці. За словами однієї з прихильниць, редактори підказують йому питання для гостей через планшет, що стоїть на його столі.

Важливо відзначити, що навіть незважаючи на виниклі проблеми зі здоров’ям, мови про заміну Корчевнікова кимось іншим не йде. Весь колектив підтримує його в такий важкий період, а сам герой статті ніяк не коментує ситуацію, що склалася.

Борис Корчевников
Борис Корчевніков

Що стосується думки фахівців, то втрата слуху може бути пов’язана не з ускладненням після операції, а з рецидивом онкології. Нагадаємо, в 2015 році Борис переніс хірургічне видалення доброякісної пухлини головного мозку, що торкнулася слухового нерва.

За його словами, в якийсь момент у нього просто злегка зашуміло у вусі і спочатку це не здавалося чимось, що вимагає уваги. Пізніше знаменитість все ж вирішив звернутися до лікарів, які і поставили діагноз.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.