Прилучний відверто розповів про свої проблеми: три роки намагався зберегти шлюб з Агатою Муценіеце

Актор Павло Прилучний не надто любить розповідати про деталі свого особистого життя, але зараз він вже не зміг протистояти чуткам і вирішив розповісти як все було насправді.

Він уточнив, що розлучення з дружиною – така ж болюча тема для нього, як і для Агати. Актор зізнався, що вже три роки відвідує психолога, і з розлученням потреба в сеансах у цього фахівця тільки зросла.

Прилучний виправдовується за те, що бив Агату Муценіеце: “Я просто емоційна особистість “

Павло Прилучний відверто розповів про свої проблеми
Павло Прилучний відверто розповів про свої проблеми

Павло не приховує від публіки, що часто його емоції ллються через край. Напевно, саме тому і траплялося фізичне насильство в їх з Агатою сім’ї. Молода людина заявив, що іноді просто неможливо щось пояснити людині словами, ось і доводиться вдаватися до куркулів.

Прилучний визнає всі свої недоліки і стверджує, що за свій шлюб з Агатою боровся до останнього. Також він уточнив, що думки про розставання з’явилися ще три роки тому. Тоді вони хотіли все виправити і навіть відвідували сімейного психолога.

Зраду Прилучний на Інтерв’ю особливо не коментував, і заявив, що інтрижки з Мирославою Карпович (Машею з “Татусеві дочок “) вважає великою помилкою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.