Вдова Табакова Марина Зудіна не відчуває провину за те, що увела Олега з сім’ї

Цього літа Олег Табаков відзначав би 85-річний ювілей, а його оточення все ще не хоче приймати той факт, що він пішов назавжди. Найважче доводиться дітям і вдові Марині Зудіній. Вона не відчуває провину за те, що заради неї артист пішов з сім'ї.

Щоб хоч якось заглушити біль від втрати чоловіка у 2018-му, актриса повернулася в професію і зіграла роль в телесеріалі «Утриманки», де постала в новому для себе амплуа. Справа в тому, що Марина знялася в досить відвертих сценах, що породило масу питань щодо того, як би на таке відреагував Олег Павлович.

Варто зазначити, що про шлюб з Табаковим Зудіна все ще згадує з придихом, адже цього могло б і не бути — на момент їхнього знайомства артист був одружений на своїй першій дружині Людмилі Криловій.

Олег Табаков со своей первой женой Людмилой Крыловой
Олег Табаков зі своєю першою дружиною Людмилою Криловою

Цілих 10 років пара приховувала свої відносини, але в підсумку чоловік прийняв рішення залишити сім’ю, щоб нарешті бути разом з коханою:

«Мене багато хто засудить, але я не відчуваю почуття провини, тому що нічого не руйнувала. Я втратила можливість двічі мати дитину і ніколи нікого в житті не дорікнула», — сказала Марина.

Марина и Олег в 1994-м
Марина і Олег в 1994-му

Ще до весілля під час роману з Олегом Павловичем вона робила аборти, оскільки була ще незрілою для того, щоб народжувати. До речі, між подружжям значна різниця у віці в 30 років. Коли Табаков розлучився з Криловою, Зудіна зважилася вийти на нього заміж, знаходячись в положенні.

Звичайно, як і в будь-якій парі, без труднощів не обійшлося, але вони все одно прожили в шлюбі цілих 23 щасливих роки. Зараз вдова присвячує себе доньці й сину.

Марина Зудина с детьми от Олега Табакова
Марина Зудіна з дітьми від Олега Табакова

14-річна Маша недавно вирішила, що піде по стопах батьків і буде актрисою, а 25-річний Павло пішов з театру імені батька після його смерті і став частіше зніматися для кіно.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.