Океан Ельзи і Бумбокс подають в суд на Зеленського та його офіс за крадіжку: всі подробиці

24 серпня на центральній площі Києва відбувся концерт до Дня незалежності України.

Організатори вибрали незвичайний формат попурі, де найпопулярніші знаменитості виконали легендарні пісні незалежної України. Не обійшлося і без казусів – практично відразу після виступу представники музичних груп “Бумбокс ” і “Океан Ельзи ” звинуватили творців заходи і Зеленського в тому числі в порушенні авторських прав.

Тепер виконавці та їхні продюсери мають намір судитися з місцевою владою, щоб довести свою правоту

«Як пояснити, що ” Вахтерам “- найвідоміша пісня групи, але точно не найголовніша, тим більше для такого свята? Як пояснити, що держава повинна служити прикладом, а не опудалом? Як пояснити, що повага до музиканта / поетові / артисту – це не нагороди, а розуміння того, що йому прикро стояти в одному ряду з деякими “колегами “? Такт і повагу або є, або їх треба забивати палицею », – емоційно пояснив продюсер« Бумбокса »Олексій Согомонов в коментарі журналістам.

Монатік
Монатік

Також обурився і лідер групи “Тартак ” Сашко Положинський, чию пісню також використовували на концерті без згоди автора. Музиканти заявляють – треки були використані не просто без згоди, їх навіть ніхто не питав.

Нагадаємо, 24 серпня на Софійській площі в Києві виступили Дмитро Монатік, Время и Стекло, MOZGI, Наталя Могилевська, Ніна Матвієнко, Тіна Кароль, Павло Зібров, Оля Полякова, Олег Винник, Дзідзьо, Джамала, Тарас Тополя та інші.

Вірка Сердючка
Вірка Сердючка

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.