Мільйон за ніч: як склалася доля актриси “Уральських пельменів ” Юлії Михалкової

Нещодавно фанатів "Уральських пельменів " шокувала заява - актрисі Юлії Михалковій якийсь бізнесмен пропонував мільйон рублів за спільно проведену ніч і за близькість.

Дівчина, за її словами, відмовилася. Аргументуючи це тим, що не торгує принципами. Вона також акцентувала увагу на тому, що зараз у неї досить багато проектів, в яких вона чимало заробляє. Тому на такі “сумнівні і образливі ” пропозиції немає сенсу погоджуватися.

Юлія Міхалкова
Юлія Міхалкова

Дійсно, 37-річна Юлія Міхалкова два тижні тому оголосила про те, що буде задіяна в новому шоу на СТС «сторіз». Цю програму вже вважають гідним конкурентом “Уральським пельменів ” на ніші гумористичних шоу. Сторіз – це перша велика гумористична програма з її участю після виходу з «Уральських пельменів». Зірка встигла зарекомендувати себе за час роботи в чоловічому колективі як талановита актриса. Однак ходили чутки, що вона не сама змогла пробитися на СТС після гри в КВН. Юлії приписували романи з багатьма учасниками шоу. Сама вона ці “амурні ” питання не коментувала.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.