Білан у важкому стані потрапив до лікарні: коронавірус знесилив і його

Співак Діма Білан у себе в Інстаграм поділився, що змушений був звернутися за допомогою до медиків, оскільки за останній час дав кілька концертів у хворому стані.

Він уточнює, що його симптоми – це ломка всього тіла, рекордно висока температура, слабкість. Він вирішив не переносити хворобу на ногах, щоб не нарватися на більш серйозні наслідки.

 

Співак підкреслив, що під час останніх виступів у нього була слабкість і йому було погано. При цьому, за словами Білана, йому доводиться читати в соцмережах коментарі злостивців про свою «легкого життя». Артист додав, що ніхто з користувачів Мережі не знає про його реальному житті. Наприклад, на момент прямого ефіру зірка шоу-бізнесу знаходився в лікарні.

 

Пояснюючи свою госпіталізацію, Білан заявив, що недавно його «жахнув температура», тому він вирішив не продовжувати «лікуватися на ногах» і звернувся до медиків. При цьому співак констатував, що більше не має наміру терпіти коментарі заздрісників.

 

Журналісти відзначають, що в лікарні Білану поставили діагноз пневмонія. Обов’язкові тести на коронавірус показали негативний результат, однак йому популярний співак довіряти не поспішає, і з інтервалом в декілька днів повторить розгорнуте тестування.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.