Потап і Настя показали своїх малюків: дуже ніжне відео

Про те, що в родині українського репера Потапа і його дружини Насті Каменських з'явилося поповнення, гудів весь інтернет.

Собачка Насті Мімі народила цуценят, і тепер їх власниця буквально кожен день публікує чарівні відео. Цього разу Потап опублікував у себе в історії зворушливе відео, де вони з Настею грають з малюками. За відео помітно, що цуценята вже підросли і навіть гавкали на Настю. Вони граються, повзають самі по дивану.

Поповнення в родині Потапа і Насті
Поповнення в родині Потапа і Насті

Поки Настя Каменських не говорила що буде з ними робити – віддавати, продавати або залишить собі. Але судячи з її відношенню до цуценят, дівчина вже їх дуже полюбила і не має наміру розлучатися.

Поповнення в родині Потапа і Насті
Поповнення в родині Потапа і Насті
Поповнення в родині Потапа і Насті
Поповнення в родині Потапа і Насті

Нагадаємо, на День незалежності України Потап і Настя Каменських виступили на Софійській площі в Києві на масштабному концерті в номері попурі. Шанувальники помітили, що незважаючи на свою дієту і щоденні тренування, Настя все одно набрала пару кг. Фоловерів дивуються як це можливо і підозрюють, що Настя просто вагітна, і приховує свої статки від них.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.