Історія Любові Галкіна і Пугачової: всі секрети «нерівного» шлюбу

Майже через десять років шлюбу 43-річний Максим Галкін і 71-річна Алла Пугачова досі є однією з найбільш обговорюваних пар вітчизняного шоу-бізнесу.

Зародження любові: як все починалося

Максим і Алла познайомилися в 2001 році на фестивалі «Слов’янський базар». Цікаво, що саме Філіп Кіркоров, який на той час був чоловіком Примадонни, познайомив майбутню пару.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова
Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Знайомство переросло в дружбу, Алла Борисівна записала з Галкіним в дуеті пісню «Будь або не будь», після чого фанати почали приписувати можливий роман Примадонни з молодим артистом. Несподівано, восени 2005 року Алла Борисівна офіційно розірвала шлюб з Філіпом Кіркоровим. Після цього артистка перестала приховувати свій роман з Галкіним.

Максим Галкін і Алла Пугачова в молодості
Максим Галкін і Алла Пугачова в молодості

На той момент Максиму було 27 років, а Пугачової – 55, що не давало спокою громадськості. Новоспечена пара стала головним приводом для обговорення. Втім, і зараз ЗМІ проявляє підвищену увагу до зоряної сім’ї.

Весілля і діти

Офіційно пара зареєстрували відносини в 2011 році. Цікаво, що Галкін на весілля подарував коханій дуже дорогий подарунок – набір ювелірних прикрас з діамантами. Пізніше Алла в одному з інтерв’ю зізналася, що довгий час не хотіла ставити штамп у паспорті, так як за її плечима вже було 4 невдалі шлюби.

Найбільш обговорюваною темою для журналістів в 2013 році стала поява на світ дітей у зоряної пари.

Діти Максима Галкіна і Алли Пугачової
Діти Максима Галкіна і Алли Пугачової

Малюків подружній парі виносила сурогатна мати. В одному з інтерв’ю Максим і Алла розповіли, що саме Пугачова запропонувала стати батьками. Артистка заморозила свої яйцеклітини ще в молодості і через багато років після цього стала мамою чудових двійнят – Гаррі і Лізи.

Зараз Алла Борисівна помітно схудла і покращала. Шлюб з Галкіним і щастя материнства явно пішли їй на користь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.