(Відео) ТОП-10 фільмів радянського прокату. Їх любили дивитися все!

Хочете згадати ці фільми і дізнатися чи правильно ви думаєте відповідаючи на питання: "Який найкращий фільм?"

Якщо поставити питання людям, які дивилися фільми в СРСР, на предмет який же фільм найкращий, то багато хто відповість неправильно.

У той час знімалося багато прекрасних різних фільмів за жанрами та вони привертали увагу глядачів. На деякі фільми люди ходили дивитися кілька разів.

Хочете згадати ці фільми та дізнатися чи правильно ви думаєте відповідаючи на питання: “Який найкращий фільм?” Тоді вам потрібно подивитися це відео, в якому представлені ТОП-10 найпопулярніших з прокату кінофільмів.

Відео: ТОП-10 найпопулярніших фільмів в СРСР

Порівняйте свою відповідь з тим, що написали люди в соцмережах:

“А я дивилася фільм Єсенія ще в дитинстві, я пам’ятаю мама його хвалила і взагалі, всі фільми класні. Тільки 9,10 місце не бачила. Новий формат підтримую !!! Готуйте нові ролики, чекаємо. ”

“Ви розумничка !! Чекаємо ваших роликів з нетерпінням, і бажаємо якомога більше передплатників. З усіх подібних каналів, це мій найулюбленіший і якісний канал. Сподіваюся ти таким і залишишся щирим і дуже цікавим !!!!! Все топи цікаві. Чекаємо нових випусків, і нехай їх буде більше. ”

“Звичайно ж це – Москва сльозам не вірить! ”

“Взагалі Брежнєву спасибі за багато комедії” Кавказька полонянка “і” Джентльмени удачі “, так сталося при ньому було багато топових фільмів.”

“На Єсенія в перші місяці потрапити було неможливо! У великому “Єсенія”. У малому “В бій йдуть одні старики!” Неймовірний бум. ”

“Я думаю це …” Джентльмени удачі. “

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.