Соліст “Чай вдвоем ” Стас Костюшкін похвалився торсом: фанатки просто задивилися

Популярний російський сольний виконавець Стас Костюшкін та колишній соліст групи "Чай вдвоем " показав відео, знявши свою майку.

Запис знаменитість опублікував в своєму Інстаграм-акаунті.

https://www.instagram.com/p/CESONGsDWNO/

Підписав Костюшкін епатажний і яскравий кліп так: “Костюшкін ПРОТИ ЧЕЛЕНТАНО !! ГОЛОСУЕМ, ХТО КРУТІШЕ. PS Я готовий продути “. Шанувальники кинулися коментувати фізичну форму співака – свого часу він виглядає як вісімнадцятирічний накачаний хлопець. І правда, Стас Костюшкін завжди привертав дівчат і жінок своїм зовнішнім виглядом. Для цього він активно працював в спортивних і тренажерних залах. Це дозволяло з’являтися в своїх кліпах без футболки, а іноді навіть і без штанів. Також Костюшкін завжди знаходився і знаходиться в оточенні чарівних жінок, тому просто зобов’язаний тримати себе в формі.

Про те, що він ще “дасть фору молодим “, Стас сам нерідко згадує у себе в Інстаграм, публікуючи подібні відео або фото.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.