Як виглядали “На-на ” в молодості? Зоряний фотограф Роман Родін показав рідкісне фото

Фанати музичного гурту "На-на " і її тодішнього продюсера Барі Алібасова можуть насолодитися рідкісним кадром зі своїми кумирами, зробленим в минулому столітті.

Таким справжнім раритетом поділився зірковий фотограф Роман Родін, який в дев’яностих нерідко подорожував із зірками вітчизняної естради на гастролях. Тоді він назбирав немаленьке портфоліо на них, тому в цьому році вирішив поділитися ним з шанувальниками – завів блог в Інстаграм і публікує там рідкісні знімки, яких ні в кого немає.

“Ось вам рідкісний кадр. Група« НА-НА »з Авоентіной Печоріна на вулицях Нью-Йорка 1997 рік # ЖИЗНЬПРЕКРАСНА # жізньзвезд # романродін1959 # нана “, – підписав знімок з групою автор Роман Родін.

Також в його альбомах можна знайти і інших популярних зірок естради як минулого століття, так і сьогоднішніх днів. Наприклад, сьогодні він опублікував знімок з Бедросом Кіркоровим – батьком Філіпа Кіркорова.

До цього в його стрічці мелькала рудоволоса красуня Анастасія Стоцька.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.