“Боря тільки вдає що чує”: Сосєдов розповів про здоров’я Корчевнікова

Останнім часом до здоров'я онкохворого ведучого програми "Доля людини " Бориса Корчевнікова прикуто дуже багато уваги.

Всі переживають, а сам Корчевников ніяк не коментує своє самопочуття. Таємницю реальної картини стану ведучого розкрив його близький друг Сергій Сосєдов. Музичний критик Сергій Сосєдов розповів, що саме через страшної недуги Борис і покинув програму “Прямий ефір ” на Росія 1, і пішов в більш спокійний морально проект “Доля людини “.

Майже глухий Корчевников пішов з шоу через хворобу: шанси на одужання є, але вони примарні і далекі

Борис Корчевников
Борис Корчевников

«У Борі дійсно є проблеми зі слухом, я його добре і давно знаю. Коли розмовляю з ним, розумію, що він тільки вдає, що чує. Він відповідає: «Так, так» там, де повинна була бути зовсім інша реакція. Чи не скаже ж він, що недочув. Тому вдає, що чує », – зазначає музикант Сергій Сосєдов.

Борис Корчевников
Борис Корчевников

Також він розповідає, що і в роботі на Росія 1 було чимало курйозних ситуацій, де проблеми зі слухом Бориса були занадто явними. Наприклад, в ефірі на ведучого завжди надітий спеціальний мікрофон, куди модератори шоу говорять свої підказки. І Борису вони буквально кричали в навушник, а він під час ефіру все одно їх не чув.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.