Чоловік Заворотнюк Петро Чернишов не зміг заробити на лікування дружини і вліз в борги

Онкологія, з якою вже досить довгий час бореться Анастасія Заворотнюк, потягнула з сімейного бюджету чимало грошей.

Коли Анастасія пішла з кар’єри, сім’я втратила головного джерела доходів – гонорарів артистки. Фігуристові Петру Чернишову довелося на своїх плечах тягнути утримання дітей і лікування важко хворої дружини.

Петро Чернишов
Петро Чернишов

На лікування актриси потрібні були дуже великі гроші, але рідні і чоловік Насті Заворотнюк не зверталися ні до кого за допомогою
Офіційний чоловік “Моєї прекрасної няні “, фігурист Петро Чернишов заявив – самостійно зможе забезпечити всі потреби дружини і дітей. Але навіть незважаючи на те, що він по-справжньому гарував не відмовляючись від жодної роботи на корпоративах, засобів було недостатньо.

Як писали ЗМІ, за один вихід на лід в шоу Тетяни Навки фігурист заробляв до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також Тетяна прийняла рішення про перерахування прибутку, зібраної за одну з вистав, на лікування Анастасії.

Крім цього, хороший дохід, якщо вірити фінансової звітності, принесла льодова школа Чернишова. Журналісти розкопали дохід Петра Чернишова за минулий рік. Він склав за приблизними підрахунками – 45 млн руб. Але навіть ця сума не допомогла протриматися на плаву, і артист вліз в борги. А все через те, щоб забезпечити кохану дружину гідне лікування в кращій закордонній клініці і навіть експериментальні препарати.

З чуток зараз Анастасія лікується вдома, імовірно, вона приймає експериментальний препарат для боротьби з раком.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.