Брежнєва заспівала на “Танцях з зірками ” в сукні Тіни Кароль. Позичила?

30 серпня на телеканалі 1 + 1 був перший ефір довгоочікуваного шоу "Танці з зірками ". Там 14 пар - артистів і професійних хореографів, - демонстрували свої вміння на паркеті.

Гостем шоу стали Монатік і Віра Брежнєва зі своїм хітом “ВЕЧЕРіНОЧКА “. Хоча шанувальників привернуло не тільки професійне виконання і бездоганний вокал. Але і дещо інше – Віра Брежнєва наділу на свій виступ плаття ну дуже вже схоже на те, в якому Тіна Кароль виступала на Софійській площі на День Незалежності України 24 серпня. Порівняйте самі.

Тіна Кароль і Віра Брежнєва
Тіна Кароль і Віра Брежнєва

Відзначимо, Тіна Кароль та Віра Брежнєва складаються в приятельських взаєминах. Вони обидві вважають один одного колегами по цеху. Але від шанувальників не приховати їх легку ворожнечу за Дана Балана, адже раніше з цим молдавським красунчиком приписували роман Брежнєвої.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.