У епатажному вбранні Джамала дала перший концерт після пологів: зоряні гості, танець з сином, сльози у глядачів

В умовах карантину співачка Джамала дала відкритий сольний концерт в Ботанічному саду ім. М.М. Гришко. Це було вражаюче видовище!

Це перший концерт кримськотатарської виконавиці після початку карантину і народження другого сина 19 червня. Молода мама не побоялася з малюком відправитися на відпочинок до Туреччини, а ще весь час готувала свій сольний концерт. Через карантинні обмеження концерт відбувся на відкритому повітрі – в Київському Ботанічному саду ім. Гришко.

Вже сама поява співачки в незвичайному, зухвалому і одночасно дуже жіночному, вбранні зробило справжній фурор. Насиченого фіолетового кольору комбінезон, високі ботфорти оригінального дизайну, рукавички зі стразами і розкішний ліловий плащ з великими воланами і різними вставками виглядають дуже вражаючи.

Джамала перед концертом
Джамала перед концертом
Наряд Джамали на концерті
Наряд Джамали на концерті

Співачкою були виконані старі і нові хіти.

Джамала на сцені
Джамала на сцені

Серед публіки були присутні і зіркові гості: Юлія Саніна, alyona alyona й Дмитро Шуров.

Юлія Саніна вітає Джамалу
Юлія Саніна вітає Джамалу

Співачка зі сцени колегам побажала успіхів на паркеті Танців із зірками, куди alyona alyona і подруга Джамали Юлія Саніна вирушили відразу після концерту.

alyona alyona на сцені з Джамалою
alyona alyona на сцені з Джамалою

Сюрпризом для мами і глядачів стала поява на сцені старшого сина співачки Емір-Рахман – він подарував кота Матроскіна своєї матусі. Вона в Інстаграмі написала:

В своєму сторіз Джамала розповіла, як хвилювалася перед концертом:

Хвилювання перед концертом
Хвилювання перед концертом

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.