Ліза Галкіна цілує руку Пугачової після прийому їжі: як насправді виховують дітей Галкін і Примадонна

Стиліст Олександр Васильєв, який дружить з родиною Алли Пугачової, розповів про незвичайне виховання дітей в зірковій сім'ї.

Ведучий «Модного вироку» є близьким другом Примадонни. Так, Васильєв недавно відвідав маєток Пугачової і Галкіна, яке знаходиться в селі Грязь. Стилісту сподобалася архітектура замку, в якому проживає Пугачова з сім’єю. Маєток нагадав йому середньовічні лицарські споруди.

Замок Галкіна і Пугачової
Замок Галкіна і Пугачової

Васильєв поділився, як приймала його сама Примадонна

За словах Олександра, він приїхав на сніданок до зоряної сім’ї. Стіл був накритий вишукано і зі смаком, а посуд була іменний. Чоловік зазначив, що найбільше його здивувало виховання дітей. Васильєв вважає, що Пугачова приділяє дуже багато часу на те, щоб прищепити дітям хороші манери. Олександр додав, що Ліза і Гаррі не погано знають французьку мову. Найбільше стиліста здивувало, що після сніданку дівчинка поцілувала руку Примадонни.

Ліза і Гаррі - діти Галкіна і Пугачової
Ліза і Гаррі – діти Галкіна і Пугачової

Нагадаємо, Ліза і Гаррі народилися в 2013 році за допомогою сурогатного материнства. Після народження дітей Галкін і Пугачова не шкодують ні часу ні грошей на виховання спадкоємців. Відомо, що зоряна пара витрачає 6 мільйонів рублів на рік на навчання Лізи і Гаррі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.