Перший раз в перший клас: діти Пугачової, Фріске, Рудковської та інших зірок, які 1 вересня йдуть в школу

Правду кажуть — чужі діти ростуть дуже швидко. Ще недавно шанувальники спостерігали за першими кроками двійнят Примадонни і Гном Гномича, а вже сьогодні діти Пугачової, Рудковської та інших зірок відправляються перший раз у перший клас.

Складно повірити, що всім юним героям нашої сьогоднішньої статті вже майже по 7 років.

Ліза і Гаррі Галкіни

Максим Галкин с детьми Лизой и Гарри
Максим Галкін з дітьми Лізою і Гаррі

Зовсім скоро двійнята Примадонни і Галкіна відсвяткують своє семиріччя, а значить прийшов час гризти граніт науки. Відомо, що зіркові брат і сестра будуть ходити в Першу Московську гімназію — одну з найпрестижніших шкіл Росії.

Батькам щомісяця доведеться викладати по 340 тисяч рублів на двох дітей. Судячи з усього, такі суми для них не проблема.

Гном Гномич

Яна Рудковская и Евгений Плющенко на первом звонке Гном Гномыча
Яна Рудковська і Євген Плющенко на першому дзвонику Гном Гномича

Син Євгена Плющенка і Яни Рудковської теж уже першокласник. Цікаво, що рік тому музичний продюсер наполягала на домашньому навчанні, проте в кінці липня вона сама повідомила у своєму Instagram, що Саша (справжнє ім’я Гном Гномича) піде в звичайну державну школу.

Платон Шепелєв

Сын Жанны Фриске и Дмитрия Шепелева Платон
Син Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва Платон

Спадкоємець співачки Жанни Фріске і телеведучого Дмитра Шепелєва буде вчитися в приватному навчальному закладі, де іноземний дітям викладають носії мови. Навчання відомому батьку обійдеться в кругленьку суму — півтора мільйона рублів на рік.

Анастасія Харламова

Гарик Харламов и Кристина Асмус с дочерью Настей
Гарік Харламов і Христина Асмус з дочкою Настею

Цілком можливо, що перший дзвінок в цьому році прозвучить і для дочки Гаріка Харламова і Христини Асмус. Настя вже пройшла нульовий клас, проте актриса ще не вирішила, чи готова вона відчинити перед дочкою двері в доросле життя, адже 7 років їй виповниться тільки взимку.

Тимофій Прилучний

Павел Прилучный и Агата Муцениеце с детьми
Павло Прилучний і Агата Муценієце з дітьми

Старший син тепер уже розведенії пари Агати Муценієце і Павла Прилучного теж закінчив підготовчий клас і пішов до школи. Більш того, хлопчик ще до початку навчального року встиг перезнайомитися з усіма однокласниками, а підтримати Тимофія на лінійці прийшли і мама, і тато, і сестра.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.