Ліза і Гаррі Галкіни хочуть переплюнути своїх батьків в популярності: такі маленькі, а вже ведуть блог

Зоряні діти Алли Пугачової і Максима Галкіна вирішили увійти в шоу-бізнес з самого дитинства. Поки малюки тільки починають освоювати свою нішу, зіркові батьки вже поспішили завести їм Інстаграми.

Шанувальників у Лізи і Гаррі чимало. У Єлизавети Галкіної 710 тисяч передплатників, а у Гаррі – 174 тис. Вони нерідко публікують фото зі свого дозвілля, навчання, життя або просто атмосферні фото з батьками. Але навіть в такому віці діти вже розуміють – до них прикута увага шанувальників і засобів масової інформації, іноді навіть більше, ніж до їхніх батьків.

Ліза нерідко публікує ось такі веселі відео про улюбленого тата.

 

Дівчинка виглядає вже зовсім дорослою, хоча здається що тільки вчора шанувальників приголомшила новина про поповнення в родині Алли Пугачової і Максима Галкіна. Рудоволоса дівчинка буквально вражає своєю красою. Вона точно виросте моделлю – пишуть фанати.

Мужній Гаррі – гідний спадкоємець свого батька. Він захищає Лізу і підтримує її як брат.

https://www.instagram.com/p/CEa6kOGFXcc/

Хлопчик – красень, але батьки прищеплюють йому не тільки охайність, але і гарну інтелектуальну складову. Тому дитина росте відмінником і майже що вундеркіндом.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.