Заворотнюк повідомила, що готова повернутися в шоу-бізнес: онкологія йде

Анастасія Заворотнюк то пропадає, то з'являється і дає коментарі інсайдерськими джерелами. Зараз в інтернеті знову з'явилася інформація про те, що зірка здорова і готова вийти на публіку. Чи вірите?

Відзначимо, останнім часом “Моя прекрасна няня ” Анастасія Заворотнюк проходила лікування від онкологічного захворювання. Спочатку вона довірилася російським лікарям, але коли результату не було, вирішила полетіти в штати, завдяки випадку чи ні, але потрапила саме в ту клініку, де лікувалася Жанна Фріске.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Зараз інформація нібито від самої Анастасії Заворотнюк була опублікована журналістами після бесіди з сусідом актриси, які проживають поруч з нею в заміському селищі

За словами сусіда, Анастасія дуже сильна і вольова жінка – вона налаштована позитивно і вже ось-ось повернеться до звичної роботи на телебаченні. Також чоловік додав, що особисто давно не зустрічався з Анастасією, однак спілкувався з іншими сусідами в селищі, і вони розповіли йому, що актрисі стало краще, і справи у неї налагоджуються.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.