Харламов в спортивному костюмі відвів дочку на шкільну лінійку: Христина Асмус навіть не з’явилася на торжестві

Комік Гарік Харламов показав зворушливі фотографії з дочкою. Анастасія Харламова стала першокласницею.

В цьому році багато дітей зіркових пар пішли в перший клас. Першокласниками стали діти Філіпа Кіркорова – Алла-Вікторія і Мартін, діти Пугачової і Галкіна – Ліза і Гаррі Галкіни, а також дочка екс-подружжя Христини Асмус і Гаріка Харламова – Анастасія. Комік поділився зворушливим фото з лінійки дочки.

«Ну понеслася)) Перший раз в перший клас! Анастасія Ігорівна Харламова – першокласник!) », – написав Гарік під публікацією. Його колишня дружина Христина Асмус на торжестві помічена не була, а сам Гарік вибрав дивний образ як для такої події. Так, Харламов надів спортивні шорти, футболку, спортивну кофту і кросівки. Саме на такий незвичайний вибір одягу, як для шкільної лінійки, викликав найбільше обговорень серед підписників шоумена. «От би і мій батя в шортах пішов на лінійку», «Папа, де ваші штани? Батьківський комітет в шоці »,« В шортах і без букета. А так можна було? », – прокоментували фоловери.

Нагадаємо, що Христина Асмус після розлучення з Гаріком Харламовим в своєму Інстаграмі стала публікувати відверті, а іноді зовсім недоречні фото і відео. Можливо, актриса таким чином переживає розставання з чоловіком.

Схожі статті

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.