Тіна Кароль і Дан Балан, Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн: навіщо зірки зображують несправжнє кохання

Інтерес до особистого життя зірок такий високий, що за деякі подробиці ЗМІ готові платити великі гроші. Навіщо Тіна Кароль і Дан Балан, Світлана Лобода і Тілль Ліндеман зображують кохання?

Іноді знаменитості разом з продюсерами власноруч створюють несправжні пари, щоб уникнути небажаних пліток або, наприклад, врятувати рейтинг якогось шоу. Не виключено, що з героями нашої сьогоднішньої статті та ж історія.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн — відхід від політичного скандалу

Можливий роман української співачки і соліста Rammstein висить в обговоренні вже четвертий рік. Початок цьому поклало їх спільне фото з музичного фестивалю «Жара» в Баку. Як розповідали очевидці, музиканти вели себе розкутіше, ніж передбачено просто колегам.

Тилль и Светлана на фестивале «Жара»
Тілль і Світлана на фестивалі «Жара»

Підігріла чутки вагітність Світлани — вона народила свою молодшу дочку Тільду через 9 місяців після тієї самої тусовки. Пізніше парочка неодноразово з’являлася разом, проте в щирість їхнього союзу вірить мало хто — в їх очах немає вогника.

Справа в тому, що ці відносини почалися у 2017-му. Саме в цей період перед виступаючими в Росії українськими артистами гостро стало питання — або концерти для російської публіки, але тоді ніякої України їм не бачити, або втрата більшої частини заробітку з відмовою гастролей по РФ.

Светлана с дочерью Тильдой, отцом которой все считают Тилля Линдеманна
Світлана з донькою Тільдою, батьком якої всі вважають Тілля Ліндеманна

Світлана Лобода є однією з найбільш затребуваних українських співачок в Росії, так що йти з цього ринку їй не вигідно.

Щоб змістити увагу публіки з концертної діяльності, піарники артистки вирішили “підняти завісу” її особистого життя. Звичайно, для цього підійшов би виключно яскравий виконавець, яким і став Тілль Ліндеманн.

Лобода проводит время в компании друзей Линдеманна
Лобода проводить час в компанії друзів Ліндеманна

Дивлячись на коментарі в соціальних мережах, можливий роман знизив градус напруженого відношення до вітчизняної зірки.

Тіна Кароль і Дан Балан — порятунок рейтингу «Голосу країни»

Вони обидва були тренерами на вокальному талант-шоу «Голос країни», де Дан цілком природно зображував захопленість Тіною, а вона — сором’язливість і неприступність.

Пізніше на один з ефірів приїхала мама Балана Людмила, де заспівала для них весільну пісню, але так нічого і не сказала щодо того, що пов’язує її сина з українською виконавицею.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

До того, що між співаками роман, підключився і продюсер проекту, який виклав в соцмережах зізнання. Нібито він випадково почув від Потапа, що Тіна і Дан вже живуть разом.

Тина и Дан вместе не только на работе
Тіна і Дан разом не тільки на роботі

Цілком можливо, що весь цей зірковий роман придумали творці «Голосу» тільки для підняття рейтингів ювілейного сезону. В останні роки перегляди почали падати, а витрати на зйомки потрібно якось відбивати.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.